Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 9
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 60
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 41
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 63
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 60
Dapanji
Chiny są tak ogromne i zróżnicowane etnicznie, że każdy region ma swoją specyficzną kuchnię. Np. o mieszkańcach Kantonu mówi się, że jedyne co ma nogi, a oni tego nie jedzą, to stół. Danie, które przedstawię pochodzi z autonomicznego regionuXīnjiāng, który jest zamieszkały głównie przez Ujgurów, czyli grupa etniczna pochodzenia tureckiego. Danie stało się popularne...
Przepisy z bloga
Kuchnia turecka. Turcja to taki islamski reżim, który w... ⇖ 82