Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 31
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 83
DŻEM TRUSKAWKOWY BEZ CUKRU, ŚRODKÓW ŻELUJĄCYCH, JANGIZOWANY
Moja pierwsza konfitura bez dodatku jakichkolwiek cukrow, srodkow zelujacych, zageszczajacych itp.Proces produkcji takiego dzemu nosi nazwe janginizacji.Janginizacja to duszenie owocow we wlasnym soku z odrobina soli. Dodatek soli sprawia, ze z owocow wydobywa sie ich naturalna slodycz. Wazne, by nie przesadzic z jej iloscia. W gotowym produkcie sol powinna byc niewyczuwalna.Uzyte owo...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 298
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 200
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 435
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 436