Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 1
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 8
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 9
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 10
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 27
Domowa ciabatta
Ciabatta była kiedyś moim ulubionym pieczywem. Uwielbiałam jego brzydki kształt, jego chrupiącą, ale nie twardą, skórkę i miękki środek pełen wielgachnych dziur. To właśnie dzięki nim, gdy weźmie się ciabattę do ręki, ma się wrażenie, że chleb waży mniej niż powinien. No właśnie - ciabatta to włoski chleb o małej gęstości z mąki pszennej i drożdży, pieczony z...
Przepisy z bloga
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 1
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 16
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86