Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 12
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 22
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 50
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 39
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 57
Domowa, kandyzowana skórka pomarańczowa
Kandyzowanej skorki z pomaranczy uzywam od czasu do czasu, szczegolnie w okresie swiatecznym. Kandyzowanie owocow oznacza ich obrobke w coraz wiekszej ilosci cukru. Domowy sposob pozwala mi kontrolowac te ilosc, poza tym daje pewnosc, ze w sloiczku nie pojawi sie dodatkowy konserwant. W naszych warunkach nie mamy dostepu do prawdziwie dojrzalych pomaranczy, zatem niezwykle istotne w calym procesie...
Przepisy z bloga
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 32
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 58
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 20
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 65