Domowe pain au chocolat – maślane, chrupiące i pełne czekolady
Źródło: https://pysznadieta.pl/domowe-pain-au-chocolat-maslane-chrupiace-i-pelne-czekolady/
Pain au chocolat, czyli francuskie rogaliki z czekoladą, to jeden z najpopularniejszych wypieków śniadaniowych na świecie. Charakterystyczne prostokątne ciasto francuskie, wypełnione kawałkami czekolady i pieczone do złocistej perfekcji, zachwyca chrupiącą skórką i delikatnym, maślanym wnętrzem. Najlepiej smakują jeszcze lekko ciepłe, gdy czekolada jest roztopiona, a ciasto ma idealnie warstwową strukturę. To idealna propozycja na wyjątkowe …
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 6
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Tak, mleko kokosowe można mrozić – to prosty sposób na... ⇖ 12
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































