Domowe sucharki
Źródło: https://lagrandepiccolacuoca.com/domowe-sucharki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=domowe-sucharki
Domowe sucharki – chrupiące, maślane i równie pyszne jak te sklepowe, a może nawet smaczniejsze. Ich przygotowanie jest niezwykle proste. Mleczne ciasto drożdżowe formujemy w podłużny chleb i pieczemy. Po ostudzeniu chleb kroimy w kromki i podpiekamy w piekarniku w niskiej temperaturze na zloty kolor. Tak przygotowane domowe sucharki możemy przechowywać w szczelnym pojemniku nawet do miesiąca. Sucharki możemy podać z domową konfiturą lub kremem czekoladowym np. nutella....
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 42
Jesień to idealny czas na ciepłe, aromatyczne dania,... ⇖ 34
Nie ma nic bardziej włoskiego niż prosty, aromatyczny sos... ⇖ 44
Jesień to czas, gdy aromaty cynamonu, pieczonych jabłek,... ⇖ 55
Jesień pachnie śliwkami, cynamonem i świeżo upieczonym... ⇖ 64
Pulpeciki z drobiu to jedno z tych dań, które zawsze się... ⇖ 60
Dorsz to jedna z tych ryb, które doskonale wpisują się w... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57








































