Domowy chleb na drożdżach bez wyrabiania

Przepis na ten chleb spodoba się wszystkim, którzy nie mają dużo czasu. Chleb robi się wieczorem, a przez noc ciasto rośnie w lodówce. Ilość pracy i zaangażowania w tym przepisie jest zredukowana do minimum, a chlebek wychodzi naprawdę pyszny, chrupiący i dobrze wyrośnięty. Czas przygotowania: 20 min Czas oczekiwania: cała noc Czas pieczenia: 40 min Składniki: (na dwa średnie chlebki) 500 g mąki chlebowej pszennej typ 720 (3 szklanki) + ok. kilka łyżek do podsypywania 10...
Najnowsze przepisy
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 13
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 11
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 12
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 83
1 op ciasta filo500g szpinaku swieżego250 g sera feta lub... ⇖ 17
Fit Burgery z Indyka(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepis na pyszne drożdżowe bułeczki zawijane z domowym... ⇖ 147
Przepis na sezonowe ciasto z rabarbarem urozmaicone... ⇖ 157
Przepis na efektowne wiosenne ciasto pełne rabarbaru. W... ⇖ 171
Przepis na kremowy sernik na zimno o niezwykle modnym... ⇖ 186
Wielkanocna babka o intensywnym czekoladowym smaku. Dzięki... ⇖ 159
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 184
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 149
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125