Najnowsze przepisy
Och, jak my uwielbiamy kanapki z tą pastą! Robię ją... ⇖ 17
Kiełbasa żywiecka bez wędzenia Kiełbasa żywiecka bez... ⇖ 18
Domowy hamburger
Hamburger zrobiony od podstaw. Rodzina orzekla ze jest lepszy od kupnego. Polecam zrobic bulki samemu, mozna je przechowywac do trzech dni. Jezeli chodzi o dodatki mozna wykorzystac to co lubimy i mamy w lodowce.przepis na 8 sztuk2 i 1/2 szklanki maki pszennej1 dkg drozdzy3/4 szklanki letniego mleka2 lyzki masla1 lyzka cukru3/4 lyzeczki soli1 jajkodo posmarowania1 zoltko1 lyzka mlekasezamkotlety b...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 448
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 260
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 426
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 277
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 251