Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 9
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 10
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 22
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 14
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 20
Domowy ocet jabłkowy z obierek i ogryzków. Nie wyrzucaj - wykorzystaj!
Domowy ocet jabłkowy ze skórek Do przygotowania domowego octu jabłkowego (owocowego) można użyć gorszych jabłek lub gruszek, które nie nadają się do jedzenia, przetworów lub są uszkodzone. Uwaga! Na ocet można wykorzystać nawet obierzyny i ogryzki! Dlatego jeśli zostaną Wam skórki z obierania jabłek na przykład na szarlotkę z powodzeniem można wykorzystać je do przygotowania...
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 95
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 243
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 360
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 362
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 435