Dorsz pod pierzynką
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/12/dorsz-pod-pierzynka/
Dorsz pod pierzynką – wyjątkowo pyszny sposób na rybę! Wybrałam dorsza, ale można użyć innej ryby morskiej jak morszczuk, halibut, mintaj, jesiotr. Pory duszone na maśle, zioła, musztarda – wszystko świetnie współgra i pysznie aromatyzuje rybę. Ryba nie jest smażona tylko pieczona, więc tym bardziej danie jest lekkostrawne no i ma więcej wartości odżywczych. Świetnie … Artykuł Dorsz pod pierzynką pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 17
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 25
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 33
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 42
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 49
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 43
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 54
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 48
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1883
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1270
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 755
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 705
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 619
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 612
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 490
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 477









































