Dorsz smażony w panierce
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/dorsz-smazony-w-panierce/
Dorsz z patelni smażony w chrupiącej panierce. Sprawdzony przepis, dzięki któremu przygotowanie tej pysznej ryby okaże się wyjątkowo proste. Do uzyskania chrupiącej panierki wykorzystaliśmy tradycyjną metodę, czyli mąka, jajka i domowa bułka tarta. Idealny do niedzielnego obiadu oraz na świąteczny stół. Do przygotowania tej pysznej ryby w panierce, możesz użyć dorsza atlantyckiego lub bałtyckiego. Użyj dorsza świeżego lub mrożonego, wystarczy, że zadbasz, żeby był...
Najnowsze przepisy
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 8
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 15
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 9
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 15
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 21
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 738
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 446
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 381
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 438
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1960
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1108
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 947
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 864
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 821
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 515









































