Dorsz smażony w panierce
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/dorsz-smazony-w-panierce/
Dorsz z patelni smażony w chrupiącej panierce. Sprawdzony przepis, dzięki któremu przygotowanie tej pysznej ryby okaże się wyjątkowo proste. Do uzyskania chrupiącej panierki wykorzystaliśmy tradycyjną metodę, czyli mąka, jajka i domowa bułka tarta. Idealny do niedzielnego obiadu oraz na świąteczny stół. Do przygotowania tej pysznej ryby w panierce, możesz użyć dorsza atlantyckiego lub bałtyckiego. Użyj dorsza świeżego lub mrożonego, wystarczy, że zadbasz, żeby był...
Najnowsze przepisy
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 2
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 15
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 8
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 8
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 739
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 448
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 381
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 438
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2014
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 958
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 873
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 845
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































