Dorsz zapiekany z boczkiem i musem jabłkowym
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/06/dorsz-zapiekany-z-boczkiem-i-musem.html
Uwielbiam jablka, nie tylko za ich wartosci odzywcze, mnostwo witamin i wspanialy smak, ale takze za to, ze nasze polskieJablka Grojeckie, dzieki odpowiedniemu przechowywaniu sa dostepne przez caly rok. Oczywiscie nie mozna tez zapomniec o tym, jak mnostwo mozliwosci, jesli chodzi o wykorzystanie ich w kuchni, daja nam te smaczne owoce. Wlasciwie pasuja do kazdego dania – na slodko i...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 4
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 19
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 42
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 47
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 45
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 69
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 110
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 84
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 87
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 113
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 158
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































