Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 4
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 26
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 61
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 30
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 33
Duszona włoska kapusta po wenecku
Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami przepisem na duszoną włoską kapustą po wenecku z Vicenzy. Delikatna, aromatyczna i wyjątkowa w smaku dzięki dodatkowi jabłka, które nadaje kapuście lekkiej słodyczy. Tymianek i wędzony boczek doskonale podkreślają charakter potrawy, tworząc harmonijną kompozycję smaków. Tak przygotowana kapusta jest idealnym dodatkiem do dań mięsnych. Serdecznie polecam! SKŁADNIKI Duszona włoska kapusta po wenecku 1 kg włoskiej kapusty 100 g...
Przepisy z bloga
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 57
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 36
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 33