Najnowsze przepisy
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 2
Malinowy sernik na ciasteczkowym spodzie to przepyszny... ⇖ 12
Duszony kabaczek
Kabaczek czyli dojrzała cukinia o zielonej bądź żółtej skórce oraz łagodnym i delikatnym smaku. Najsmaczniejsze są młode okazy, które zawierają nie tylko mniej pestek od starszych sztuk lecz mają także cieńszą skórkę. Warzywo to nadaje się zarówno do dań przyrządzanych na surowo jak i tych gotowanych. Sprawdza się chociażby w surówkach, zapiekankach, zupach, makaronach, plackach… The post Duszony kabaczek appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Kultowe lody śmietankowe w wafelku na bazie śmietanki... ⇖ 681
Spaghetti bolognese to proste danie makaronowe idealne na... ⇖ 63
Wielkanoc jest doskonałym okresem na przygotowanie potraw,... ⇖ 75