Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 10
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 16
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 22
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 38
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 62
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 588
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 275
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 267
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218








































