Dżem z rabarbaru
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2023/05/dzem-z-rabarbaru.html
Rabarbar w tym roku bardzo obrodził. Zrobiłam z niego dżem, pyszny, kwaskowy, w sam raz do przekładania kruchych ciasteczek, ciast czy do naleśników.Składniki:1,2 kg rabarbarusok z cytrynyok 350-450 g cukru1 żelfix - na 1 kg rabarbaruSposób przygotowania:1. Rabarbar umyć, pokroić w mniejsze kawałki, podlać trochę wodą i gotować, aż się rozpadnie. Dodać cukier do...
Najnowsze przepisy
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 11
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 42
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 32
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 54
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 684
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 464
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 182
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 161









































