Żeberko wędzone
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2025/04/zeberko-wedzone.html
PRZEPIS NA 1 KG ŻEBEREKpieprz ziołowymajeranek20 g peklosoliŻeberka myjemy i pozostawiamy do osuszenia . Następnie posypujemy , nacieramy mieszanką przypraw z peklosolą .Żeberko układamy na gazie naciągniętej na naczynie żaroodporne i peklujemy około 12 godzin w lodówce .Po upływie tego czasu wędzimy żeberko w temperaturze 40°C przez 4 godziny .
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 17
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 32
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 36
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































