Najnowsze przepisy
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 1
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 22
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 9
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 25
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 27
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 38
ekspresowe francuskie ślimaczki z masą makową
składniki:1 opakowanie ciasta francuskiegook. 300 g masy makowejopcjonalnie:lukier wykonanie:Ciasto francuskie rozwijamy. Rozsmarowujemy na nim masę makową i luźno zwijamy w roladę. Następnie tniemy na ok. 2 cm kawałki. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczeni. Pieczemy w ok. 190 st.C na rumiano, przez ok. 20 min. Upieczone i wystudzone ciastka polewamy lukrem. Lukier robię na […]
Przepisy z bloga
składniki:1 słoik selera konserwowego1 puszka ananasa1... ⇖ 44
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1474
składniki:120 g świeżego szpinaku125 ml oleju3 jajka150... ⇖ 135
składniki na ciasto kruche:200 g mąki80 g cukru pudru70 g... ⇖ 56