Farsz z soczewicy
Źródło: http://noweja.pl/farsz-z-soczewicy/
to świetna pasta do pieczywa oraz nadzienie do wielu potraw, smaczne, łatwe i bardzo zdrowe, dobre do pierogów, pasztecików, nadziewania pampuchów lub pyz. Składniki: 200 g zielonej soczewicy (1 szklanka) cebula 2-3 ząbki czosnku 2-3 łyżki oleju sól i pieprz Soczewicę gotuj w wodzie przez około 20 minut, przecedź i odstaw. Cebulkę pokrój w […]
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 5
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 97
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 141
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 151
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 158
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 210
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 135
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 182
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 410
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 316
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 430
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































