Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 17
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 19
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 25
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 96
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 23
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 37
Fasolka po bretońsku z chorizo
I tak powstała, niczym feniks z popiołu. Lekko pikantna wersja ulubionego przez Polaków, dania.Składniki:500 g świeżej fasoli2 pętka kiełbasy ze świniobicia2 pętka kiełbasy śląskiej100 g chorizo250 g surowego boczku1 łyżka słodkiej papryki1/2 łyżeczki mielonego kminku1 łyżka majeranku3 łyżki koncentratu pomidorowego1 łyżka masła1 łyżka mąkisól, pieprzPrzygotowanie:...
Przepisy z bloga
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 95
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 96
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 74