Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 16
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 15
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 24
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 94
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 22
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 37
Fasolka po bretońsku z fasoli Jaś
Danie to bardzo czesto goscina moim stole, ale to zdecydowanie najlepsza wersja jaka udalo mi sie zrobic. I nawet wiem dlaczego, zawsze uzywalam fasolki sredniej badz drobnej, tym razem jest Jas-najpyszniejsza. Zawsze robie na raz duza ilosc, jemy fasolke przez dwa dni, a reszte pasteryzuje w litrowych sloikach na tzw. czarna godzine .1 kg fasoli Jas400 g wedzonego boczku300 g wedzonej kie...
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 193
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 325
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 907
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 355