Najnowsze przepisy
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 1
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 44
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 13
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 29
składniki:1 płat tortilliserek kanapkowy, ulubionyszynka,... ⇖ 25
Fasolka po bretońsku z łopatką, czosnkiem i świeżym tymiankiem
SkładnikiFasolka po bretońsku 3 szklanki świeżej fasoli Jaś40 gad łopatki wieprzowej lub szynki1 duża cebula2 ząbki czosnku250 ml passaty pomidorowej lub 2 puszki krojonych pomidorówPrzyprawy: 1 łyżeczka czerwonej, słodkiej papryki, ½ łyżeczki pieprzu kajeńskiego, 2 owoce ziela angielskiego, 1 listek laurowy, ½ łyżeczki majeranku, ½ łyżeczki cukru, sól i czarny pieprz do...
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 110
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 254
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 372
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 372
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 445