Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 1
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 45
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 30
Fasolka po bretońsku
Kolejną klasyczną potrawą w moim wykonaniu jest fasolka po bretońsku. Zupa jest bardzo treściwa, więc spokojnie się nią najemy bez dania głównego. Odrobina pikanterii powoduje, że działa rozgrzewająco na nasz organizm. Przepis poniżej ;)Składniki na fasolkę po bretońsku:500 g fasolki1 słoiczek przecieru pomidorowego200 g kiełbasy1 duża cebula100 g boczku2 ząbki czosnkumąka...
Przepisy z bloga
Szczerze nie przepadam za szparagami, z kolei mój mąż je... ⇖ 381
Cukinia faszerowana kaszą kuskusz dodatkiem papryki,... ⇖ 595
Lubisz tradycyjne spaghetti carbonara? Jeśli tak, to... ⇖ 549
Ciasto rurociąg to propozycja na ciasto bez pieczenia.... ⇖ 2656
Szakszukaz cukinią to jajka w towarzystwie warzyw takich... ⇖ 447
Sezon na rabarbar trwa. Tym razem przygotowałam ciasto... ⇖ 579