Najnowsze przepisy
Surówka z czerwonej kapusty z sosem majonezowymProsta i... ⇖ 38
Dobre i ładne ciasta na komunię Zbiór przepisów i... ⇖ 19
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 90
Fasolka szparagowa podsmażana z czosnkiem i jajko sadzone
Składniki:(2 porcje)300 g fasolki szparagowej żółtej albo zielonej2 ząbki czosnkuSól, pieprz2 jajkaOlej do podsmażeniaPrzygotowanie:Zagotuj w garnku wodę ok. 1,5 litra. Pamiętaj o jej osoleniu.Umyj fasolkę i obetnij końce. Fasolkę wrzuć do wrzącej wody i gotuj 5 minut. Odcedź i włóż do zimnej wody.Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju i podsmaż...
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 417
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 463
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 670
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 398