Najnowsze przepisy
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 10
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 2
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty... ⇖ 22
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 32
FASZEROWANE PORTOBELLO
Portobello to odmiana naszej popularnej pieczarki. Różni się od białej pieczarki przede wszystkim wielkością, kolorem (jest ciemniejszy) i bardziej wyrazistym smakiem. Ten duży, mięsisty grzyb wspaniale nadaje się do faszerowania. Postanowiłam to wykorzystać , zwłaszcza, że od faszerowanej papryki zostało mi sporo pysznego farszu. Oczywiście jak to bywa z każdym...
Przepisy z bloga
Pyszny, delikatny (pieczony w kąpieli wodnej), nie mocno... ⇖ 104
Wierzcie mi, ten sernik jest naprawdę prosty do wykonania.... ⇖ 88