Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 26
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 4
Flaczki według taty Janka
Flaki to trudny temat. Jedni kochaja a inni, ktorzy, delikatnie mowiac, nie sa fanami czesto nawet nie probowali. Dla mnie to szlachetna czesc piatej cwiartki, z ktorej mozna przyrzadzic naprawde wysmienite dania. Nazwa nie kojarzy sie za dobrze, fakt. Do przygotowania klasycznych flakow uzywa sie najczesciej zoladka wolowego, do tego warzywa i mnostwo przypraw.Czytaj wiecej »
Przepisy z bloga
W tym roku wiosna nas rozpieszcza. Chyba w wiekszosci kraju... ⇖ 725
Czesc rodzinki baluje w Hiszpanii, a mnie w domu skreca.... ⇖ 663
Dzisiaj propozycja makaronu, ktory moze byc calkowicie... ⇖ 683
Dodatek ziol innych niz mieta do slodkosci dlugo wydawal mi... ⇖ 683
Rozmaryn, to jedno z moich ulubionych ziol. Trzeba z nim... ⇖ 669
W dzisiejszej recepturze przemycam skladnik, ktorego uzylam... ⇖ 654
Nie wiem, czy moj przepis to klasyczna wersja tego dania,... ⇖ 737