Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 9
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 32
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 19
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 21
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 50
Flądra z kiszoną kapustą, papryką czerwoną i makaronem
Flądra od Smaczna Rybka jest rybą pochodzącą z morza Bałtyckiego. Jest doskonałym źródłem białka,zawiera średnio 50-85% wody, 10-25% białka, 0,2-54% tłuszczu, 0,5-5,6% soli mineralnych - głównie fosforu, siarki, chloru, potasu, sodu, magnezu, niewielkie ilości 0,1-0,4% węglowodanów, witaminy z grupy B oraz witaminy A, D i E. Najlepiej smakuje gotowana na parze z dodatkiem...
Przepisy z bloga
Ultra szybki i mega przepyszny serniczek z dodatkiem... ⇖ 56
Super szybkie, łatwe w przygotowaniu, a na dodatek bardzo... ⇖ 58
Klasyka jak zawsze wygrywa! Tym razem przygotowałam... ⇖ 50