Mamy
231321 przepisów na
585 blogach.
Najnowsze przepisy
Och, jak my uwielbiamy kanapki z tą pastą! Robię ją... ⇖ 15
Kiełbasa żywiecka bez wędzenia Kiełbasa żywiecka bez... ⇖ 13
Przepis na kruche rogaliki nadziane powidłami. Ciasto jest... ⇖ 15
Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 18
Florenckie rozmarynowe bułeczki wielkanocne - Florentine Easter Rosemary Buns - Pan di ramerino (il dolce tipico di Firenze per il Giovedì Santo)
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/IngredientiZaczyn/ Starter/ La biga200 g mąki/ 7 oz all purpose white flour/ 200 g di farina forte100 g letniej wody/ 3.5 oz lukewarm water/ 100 g di acqua tiepida2 g drożdży/ 0.07 oz yeast/ 2 g di lievito di birraCiasto/ Dough/ L impasto300 g zaczynu/ 10.5 oz starter/ 300 g di...