Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 4
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 18
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 45
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 49
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 91
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 64
Gałgany z kapustą – kuchnia podkarpacka
Gałgany z kapustą – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Grzęski, gmina Przeworsk Gałgany z kapustą to lokalna nazwa kotletów z mielonego mięsa i surowej kapusty, które po lekkim obsmażeniu dusi się w piekarniku. Kapusta wzbogaca smak mięsa i sprawia, że kotlety są lekkie i aromatyczne. Dzięki niej z niewielkiej ilości mięsa można zrobić naprawdę sporo kotletów, które w smaku...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 44
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 98
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 83
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 113