Najnowsze przepisy
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 14
Fit Szaszłyki Warzywne z Halloumi: Zdrowy Przepis na... ⇖ 9
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 11
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 21
Gargouillou – Michel Bras
Gargouillou – Michel Bras. Ta warzywna sałatka zrodziła się w głowie francuskiego szefa kuchni Pana Michela Brasa, który to, pewnego dnia, roku 1980, w czerwcu, przechadzał się po pastwiskach małej wioski we Francji, Aubrac. Gargouillou w oryginalnym wydaniu Pana Michela Brasa składa się z różnych rodzajów, warzyw, ziół, kwiatów, zmieniających się w zależności od pory… Czytaj dalej Gargouillou – Michel Bras Artykuł Gargouillou – Michel Bras pochodzi...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 52
Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 60
Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 41
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 83
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 154
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 63
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 72