Mamy 231452 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Sałatka makaronowa z...

Sałatka makaronowa z...

Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną sałatkę... ⇖ 19

Placki z porem

Placki z porem

Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na nasze... ⇖ 26

Dwukolorowy sernikczek z...

Dwukolorowy sernikczek z...

Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 9

Kurczak w parmezanie

Kurczak w parmezanie

Kurczak w parmezanie czyli mięso drobiowe obtoczone w... ⇖ 26

Drożdżowe z rabarbarem

Drożdżowe z rabarbarem

U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 16

Majowa sałatka ze...

Majowa sałatka ze...

Ach! Maj ma tyle smaków, tekstur, zapachów, że może... ⇖ 24

Jajka w koszulkach na...

Jajka w koszulkach na...

Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 8

Makaron w sosie...

Makaron w sosie...

Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem Dziś mam dla Was... ⇖ 20

Wegański pudding z...

Wegański pudding z...

Zostawiam Wam fajny przepis na egzotyczny deserek.Na 4... ⇖ 42

Surówka w kilka minut z...

Surówka w kilka minut z...

Młoda kapusta z marchewką i fetą Surówka z młodej... ⇖ 64

Wyświetlono: 298 razy

Gargouillou – Michel Bras

Gargouillou – Michel Bras

Gargouillou – Michel Bras. Ta warzywna sałatka zrodziła się w głowie francuskiego szefa kuchni Pana Michela Brasa, który to, pewnego dnia, roku 1980, w czerwcu, przechadzał się po pastwiskach małej wioski we Francji, Aubrac. Gargouillou w oryginalnym wydaniu Pana Michela Brasa składa się z różnych rodzajów, warzyw, ziół, kwiatów, zmieniających się w zależności od pory… Czytaj dalej Gargouillou – Michel Bras Artykuł Gargouillou – Michel Bras pochodzi...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Pasta Sugo al pesto di...

Pasta Sugo al pesto di...

Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 47

Pasta Sugo di Alfredo...

Pasta Sugo di Alfredo...

Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 56

Pasta al Pesto Rosso –...

Pasta al Pesto Rosso –...

Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 38

Spaghetti con le...

Spaghetti con le...

Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 81

Pasta Sugo di Pomodoro...

Pasta Sugo di Pomodoro...

Pasta Sugo di Pomodoro Crudo: Świeża Historia i... ⇖ 72

Sugo alla zucca e...

Sugo alla zucca e...

Sugo alla zucca e guanciale, Historia, pochodzenie i... ⇖ 35

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 152

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e Funghi – Grzyby i... ⇖ 58

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 62

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 72

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM