Najnowsze przepisy
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 9
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 16
Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 8
Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem Dziś mam dla Was... ⇖ 20
Zostawiam Wam fajny przepis na egzotyczny deserek.Na 4... ⇖ 42
Młoda kapusta z marchewką i fetą Surówka z młodej... ⇖ 64
Gargouillou – Michel Bras
Gargouillou – Michel Bras. Ta warzywna sałatka zrodziła się w głowie francuskiego szefa kuchni Pana Michela Brasa, który to, pewnego dnia, roku 1980, w czerwcu, przechadzał się po pastwiskach małej wioski we Francji, Aubrac. Gargouillou w oryginalnym wydaniu Pana Michela Brasa składa się z różnych rodzajów, warzyw, ziół, kwiatów, zmieniających się w zależności od pory… Czytaj dalej Gargouillou – Michel Bras Artykuł Gargouillou – Michel Bras pochodzi...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 47
Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 56
Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 38
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 81
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 152
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 62
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 72