Najnowsze przepisy
Zapraszam Was serdecznie na mój nowy przepis, w którym... ⇖ 16
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszne danie z młodej... ⇖ 39
Sałatka z kurczakiem, żurawiną i selerem konserwowym to... ⇖ 38
Czekoladowe naleśniki z waniliowym serkiem Lubicie... ⇖ 33
Gęś konfitowana
Gęś, a dokładniej noga gęsi.Pomimo, że nie jem mięsa, robię kaczkę i gęś konfitowaną, zazwyczaj na Święta albo w listopadzie, a kiedy już zrobię, zjadam odrobinę, bo tak lubię ten sposób przyrządzania. Konfitowanie to francuska metoda polegająca na powolnym gotowaniu mięsa w tłuszczu. Może to być tłuszcz gęsi, a dla kaczki kaczy, oczywiście, ja używam dobrego...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 259
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 187
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 261
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 209
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 184
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 241