Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 23
Gęś w ziołach prowansalskich
Jak co roku na Świętego Marcina na obiad upiekliśmy całą gęś. Tym razem była to gęś pieczona w ziołach prowansalskich z cytrynową nutą. Już kilka prostych składników, odpowiednie przygotowanie mięsa oraz odpowiednio dobrane czas i temperatura pieczenia wystarczą, aby delektować się soczystym, rozpływającym się mięsem oraz chrupiącą skórką. Jeśli na świąteczny stół podamy także upieczone […] Artykuł Gęś w ziołach prowansalskich pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 95
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 64
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 143
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 247
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 688
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 269
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 181