Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 3
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 32
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
gofry wg Michela Roux bez spulchniaczy
[Głosów:1 Średnia:5/5] składniki:160 g mąki orkiszowej lub pszennej2 jajka (białka oddzielone od żółtek)270 ml mleka15 g cukru50 g masła, roztopionego1 szczypta solikilka kropel esencji waniliowej wykonanie:Mąkę mieszamy z mlekiem, żółtkami, cukrem, przestudzonym masłem oraz esencją. W osobnym naczyniu ubijamy na sztywno białka z solą. Ubite dodajemy do ciasta i delikatnie...
Przepisy z bloga
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 83
składniki:1 słoik selera konserwowego1 puszka ananasa1... ⇖ 62
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1515