Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 26
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 15
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 31
Golonka pieczona w piwie
Najlepsza, czyli domowa golonka wieprzowa z chrupiącą skórką, wstępnie gotowana, a następnie wolno pieczona w ciemnym piwie. Nasze golonki są powoli duszone w piwie z przyprawami, aż odejdą od kości i będą niesamowicie pachnące. To właśnie wstępne gotowanie, a potem wolne pieczenie sprawia, że mięso jest za każdym razem miękkie, a powstały podczas duszenia sos wyjątkowo pyszny. Z kolei dodanie odpowiednich przypraw uzupełnia smak piwa i nadaje gotowym golonkom słono...
Przepisy z bloga
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 50
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 95
Lekka surówka wiosenna z białej kapusty i marchewki. To... ⇖ 567
Ten prosty przepis na panierowane kotlety z pieczarek, sera... ⇖ 77
Delikatne pulpety rybne duszone w sosie pomidorowym, to... ⇖ 88