Gorące kanapki z bakłażanem i Ndują
Źródło: https://www.mecooks.pl/lunch/gorace-kanapki-z-baklazanem-i-nduja/
Nduja to miękka, pikantna kiełbasa pochodząca z południowego regionu Włoch – Kalabrii. Charakteryzuje się intensywnie czerwonym kolorem, który zawdzięcza kalabryjskim papryczkom chili, będącym jednym z jej głównych składników. Nduja, której używam w tym przepisie, to wersja pakowana w słoiki z dodat...
Najnowsze przepisy
Ostatnio przygotowałam rogaliki z orzechowym nadzieniem... ⇖ 2
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 18
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 35
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 8
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 10
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 42
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 76
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 82
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 80
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 74
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 61








































