Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 13
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 12
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 28
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 20
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 24
„Grissini” – turyńskie paluszki chlebowe
„Grissini” – turyńskie paluszki chlebowe, długie, chrupiące, doskonałe zarówno na słodko, jak i na słono. Idealne jako zamiennik pieczywa lub jako przystawka podana np. z półmiskiem wędlin i serów, w wersji wytrawnej, lub z kremami i konfiturami w wersji słodkiej. Grissini pochodzą z Turynu, a obecnie są szeroko rozpowszechnione i uwielbiane na całym świecie. Ich nazwa wywodzi się od słowa „ghersa”, klasycznego piemonckiego chleba o wydłużonym...
Przepisy z bloga
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 56
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 36
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 33