Najnowsze przepisy
Mielone kotlety z ogórkiem kiszonym w boczku to harmonijne... ⇖ 5
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 29
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 57
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 38
Grissini
Grissini ???? to rodzaj włoskiego ???????? pieczywa/przekąski. Często podawane solo jako apetizer przed głównym daniem (np. picką????) ale również podawane z talerzem serów/wędlin.Moje Grissini są dość grube bo takie lubię, ale jeżeli wolicie cieńsze to zróbcie naprawdę mega cienkie wałeczki i pieczcie je trochę krócej.Składniki na ok. 30 sztuk:250 g mąki...
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 379
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 214
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 305
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 333