Najnowsze przepisy
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 38
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 23
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 33
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 60
GRZYBEK TYBETAŃSKI (ziarno kefiru) – rozwarstwianie kefiru
GRZYBEK TYBETAŃSKI (ziarno kefiru) – rozwarstwianie kefiru To wpis tematyczny, uzupełniający do serii artykułów o probiotykach. Krótki wstęp o grzybku tybetańskim GRZYBEK TYBETAŃSKI – to ziarno, które dodane do mleka powoduje rozpoczęcie procesu fermentacji, w wyniku czego otrzymywany jest kefir. Kefir ma wiele dobroczynnych właściwości, a otrzymywany z użyciem grzybka...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 289
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 206
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 200
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 249