Gulasz do słoików na zapas
Źródło: https://www.swojskiejedzonko.com/2022/03/gulasz-do-soikow-na-zapas.html
Dziś zrobimy pyszny gulasz do słoików. Zawsze dobrze jest mieć taki pod ręką, gotowany trzykrotnie metodą tyndalizacji więc nie musi stać w lodówce i jest dobry do spożycia wiele miesięcy. Wystarczy otworzyć słoik i zagrzać, lub położyć mięsko na kanapki. Możecie go zjeść po prostu po podgrzaniu lub podkręcić smak przez dodanie podsmażonych pieczarek lub cebulki i obiad...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Mięciutki ,kremowy i pyszny deser , zrobisz go w 20 minut.... ⇖ 185
Idealny do herbaty czy deserów, prosty do zrobienia i nie... ⇖ 37
Prosta i pyszna, jak zrobiłam ją pierwszy raz nie mogłam... ⇖ 46
Idealne, słodko winne polędwiczki w sosie śliwkowym,... ⇖ 55
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo... W tej wersji... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































