Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 58
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 140
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 98
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 28
Hobakjuk dyniowa owsianka
Hobakjuk 호박죽, czyli Koreańska owsianka dyniowa z kulkami ryżowymi. Jest to pyszna przekąska lub deser, ale także śniadanie. W smaku Hobakjuk 호박죽 jest kremowe, aksamitne i orzechowe, idealne jedzenie na jesienne i zimowe wieczory. Słowo Hobak – 호박 – w języku Koreański, to ogólne określenie dyni i cukinii. Oryginalnie danie to powinno się robić z… Czytaj dalej Hobakjuk dyniowa owsianka Artykuł Hobakjuk dyniowa owsianka pochodzi z serwisu Możesz nie...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 44
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37