Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 66
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 49
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 70
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 64
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 40
Hong Shao Rou (duszony boczek)
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Kultowe lody śmietankowe w wafelku na bazie śmietanki... ⇖ 640
Spaghetti bolognese to proste danie makaronowe idealne na... ⇖ 61
Wielkanoc jest doskonałym okresem na przygotowanie potraw,... ⇖ 75