Indyk po meksykańsku
Źródło: https://lena-gotuje.blogspot.com/2024/01/indyk-po-meksykansku.html
Filet z indyka z warzywami: papryką, fasolką czerwoną, cebulą, kukurydzą w pomidorach. Lekko pikantne, rozgrzewające danie, które świetnie smakuje podane z ryżem.Składniki:600 g filetu z indyka,280 g kukurydzy konserwowej (2 małe puszki),puszka czerwonej fasoli konserwowej,duża cebula czerwona,pół papryki czerwonej,cała papryka żółta, pomidory z puszki,sól,szczypta...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 6
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 24
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 36
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 33
Pyszne danie jednogarnkowe z dynią, marchewką i papryką.... ⇖ 52
Danie, które lubię jeść na obiad - makaron w wersji... ⇖ 43
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 43
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 56
Zupa z burakami, marchewką, ziemniakami i fasolką - zwana... ⇖ 76
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































