Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 1
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 11
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 36
involtini di melanzane con tonno po sycylijsku, czyli gołąbki z bakłażanów z nadzieniem z tuńczyka i sera owczego
Teraz będzie o bakłażanie.Króluje w kuchni śródziemnomorskiej, włoskiej, greckiej, hiszpańskiej, zmieniają się tylko przyprawy i rodzaje oliwy używane do przyrządzania dań z użyciem bakłażana.Nie tak dawno gotowałam caponatę, czyli rodzaj ratatouille po sycylijsku, której podstawą jest bakłażan, z rodzynkami i oliwkami. Zrobiła furorę. Dzisiaj gołąbki z bakłażana w...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 267
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 195
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 270
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 218
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 191
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 248