Najnowsze przepisy
Prawidłowa nazwa tego ciasta to Kaszak ale źle i... ⇖ 12
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 16
Fit Szaszłyki Warzywne z Halloumi: Zdrowy Przepis na... ⇖ 10
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 12
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 22
JABŁECZNIK NA BISZKOPCIE NA MĄCE ORKISZOWEJ
Skladniki na biszkopt:-5 jajek(osobno bialka i zoltka)-3/4 szklanki ksylitolu(moze byc cukier)-1 szklanka maki orkiszowej(lub pszennej)Bialka ubic na pol sztywno, powoli wsypywac ksylitol, ubic na sztywno, dodawac po jednym zoltku, a na samym koncu stopniowo make mieszajac na wolnych obrotach. Wylozyc na tortownice, TYLKO spod tortownicy wylozyc papierem(bokow nie smarowac). Piec w temp. 160 stopn...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 315
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 212
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 464
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 448