Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 18
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 47
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 53
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Jajka faszerowane po polsku
Jajka po polsku nazywane tez jajkami w skorupce to typowo polskie, klasyczne danie wielkanocne. Delikatny smak jajka swietnie komponuje sie z aromatycznymi grzybami lesnymi i swieza zielenina. Jajka mozna przygotowac dzien wczesniej i przechowywac w lodowce, a nastepnie usmazyc tuz przed podaniem. W ten sposob zaoszczedzimy czas na przygotowanie posilkuSkladniki:9 jajek50 gmasla30 g suszonych gr...
Przepisy z bloga
Przepis na ten pasztet to sprawdzona przez lata, rodzinna... ⇖ 440
Gołąbki w klasycznej, tradycyjnej odsłonie z mięsem... ⇖ 414