Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 54
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 123
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 88
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Jajka po Piemoncku
Jajka po piemoncku i Umberto Eco. Tak, tak mój drogi czytelniku, to nie jest Shakshuka, tylko danie typowe dla południa Włoch, a w szczególności dla Piemontu. Umberto Eco, pewnie zastanawiasz się mój drogi czytelniku, co ma wspólnego z tymi jajami… Dojdziemy i do tego. Jajka po Piemoncku Na początek wyjaśnij etymologie nazwiska Umberto, czyli ECO,… Czytaj dalej Jajka po Piemoncku Artykuł Jajka po Piemoncku pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 43
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37