Jak długo gotować kapustę kiszoną, żeby była delikatna?
Źródło: https://pysznadieta.pl/jak-dlugo-gotowac-kapuste-kiszona-zeby-byla-delikatna/
Wiesz, zawsze się uśmiecham, gdy ktoś pyta mnie o kapustę kiszoną. Przywołuje to wspomnienia z dzieciństwa, gdy w małej kuchni mojej babci Zosi unosiły się te charakterystyczne, kwaśne aromaty. Kapustę kiszoną należy gotować od 45 minut do 1,5 godziny, aby uzyskać idealną delikatność. Ale spokojnie – zaraz zdradzę Wam wszystkie tajniki, które poznałam przez lata …
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 7
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Tak, mleko kokosowe można mrozić – to prosty sposób na... ⇖ 12
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































