Jak gotować bób, aby był miękki i smaczny?
Źródło: https://pysznadieta.pl/jak-gotowac-bob-aby-byl-miekki-i-smaczny/
Świeży, miękki bób to jeden z największych kulinarnych skarbów wiosny! Ale jak go przygotować, żeby był idealnie miękki i pełen smaku? Dzielę się sprawdzonymi metodami i trikami, które sprawią, że Twój bób będzie zawsze perfekcyjnie ugotowany. Ile czasu gotować bób, by był miękki? To pierwsze i najważniejsze pytanie! Czas gotowania bobu zależy od jego wieku …
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 7
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Tak, mleko kokosowe można mrozić – to prosty sposób na... ⇖ 12
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































