Jak gotować fasolkę szparagową – idealna miękkość i smak
Źródło: https://pysznadieta.pl/jak-gotowac-fasolke-szparagowa-idealna-miekkosc-i-smak/
Mój pierwszy romans z fasolką szparagową? To było podczas rodzinnego obiadu u cioci Basi, kiedy miałam może 12 lat. Pamiętam, jak wszyscy zachwycali się tą chrupiącą, zieloną przekąską, a ja zastanawiałam się, co w niej takiego wyjątkowego. Dziś, po 15 latach eksperymentów we własnej kuchni, mogę śmiało powiedzieć – dobra fasolka szparagowa to prawdziwa poezja …
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 5
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Tak, mleko kokosowe można mrozić – to prosty sposób na... ⇖ 12
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































