Jak gotować parówki, żeby nie pękły?
Źródło: https://pysznadieta.pl/jak-gotowac-parowki-zeby-nie-pekly/
Słuchajcie, jeszcze niedawno myślałam, że poradzenie sobie z pękającymi parówkami to jakaś czarna magia! Co weekend to samo – popękane, wypłukane ze smaku kiełbaski na talerzu moich chłopaków. Dopiero po latach eksperymentów i kilku przypadkowych odkryciach udało mi się opanować tę sztukę do perfekcji. Dziś dzielę się z Wami moimi sprawdzonymi metodami, które naprawdę działają. …
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 5
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Tak, mleko kokosowe można mrozić – to prosty sposób na... ⇖ 12
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































