Najnowsze przepisy
Surówka z czerwonej kapusty z sosem majonezowymProsta i... ⇖ 3
Dobre i ładne ciasta na komunię Zbiór przepisów i... ⇖ 15
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 54
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 12
Jak nadać rosołowi piękny kolor i smak.
Aby nasz rosół miał piękny kolor i smak , należy obrać cebulę , zostawić na niej ostatnią warstwę brązowej łuski, przekroić ją na połowę , przekrojoną stronę opalić lekko na ogniu. Następnie wbijamy w przekrojoną część cebuli jeden goździk i wrzucamy pod koniec do gotującego się rosołu. Pozdrawiam...
Przepisy z bloga
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 52
Składniki na 2 zajączki :1 kg karkówki wieprzowej1 kg... ⇖ 97
Składniki :około 70 dkg buraków ćwikłowych3 l wody2... ⇖ 81